ISKUSTVA KLIENATA

"Ja sam biciklist i zadnjih godinu i pol dana imam problema sa leđima, što mi je onemogućilo normalan trening i utrku. Tražio sam rješenje od mnogih liječnika i specijalista. Isprobala sam fizioterapiju, masažu, a također i akupunkturu. Uz to sam kod kuće radila puno vježbi istezanja i jačanja, kako su mi savjetovali. Najveći je problem, međutim, bio taj što mi nitko nije mogao reći pravi uzrok mojih problema, i mislim da zato nijedna terapija nije dugoročno pomogla. (več …)

URŠKA BRAVEC

Sportašica
"Moji osjećaji prema AEQ terapiji: baš danas nakon joge odradio sam još jedan AEQ i večer sam se konkretno popravio jer se i dalje osjećam sjajno. Posljednjih sam mjeseci napravio neke promjene u svom životu i mislim da AEQ igra veliku ulogu u osjećaju boljeg, samopouzdanijeg i općenito vrlo dobrog životnog razdoblja, učinak nije zanemariv. (več …)

ALEŠ BLATNIK

Developer
"Imam 14 godina i treniram atletiku. Dugo imam problema s leđima, što mi je stvaralo probleme nakon napornog fizičkog treninga i u ljetnim i u zimskim mjesecima. Bol koju sam osjećala utjecala je na moju dobrobit i ograničavala sam tijek treninga. Nakon nekoliko mjeseci bolovi su bili toliko jaki da nisam mogao ni leći ni sjesti. Više nisam mogao podnijeti bol bez tableta. Odlučio sam da moram nešto poduzeti. (več …)

NIKA RIFELJ

Sportašica
"Izvrsni učitelj Žiga pokazao mi je kako mogu aktivirati i probuditi neke već vrlo pospane mišiće. Moje tijelo je puno lakše i mekše nakon individualnog učenja. Ukratko, sjajan osjećaj i preporučujem ga svima, posebno onima koji bi se željeli riješiti bilo kojih kroničnih bolova ili problema."

BRIGITA ŠULER

Pjevačica
"Željela bih vam reći da sam bio impresioniran vašim vodstvom vježbi (pažnja prema svim sudionicima, smirenost, jasnoća izražavanja, strpljenje, točnost, kako se nalazite kad netko postavi pitanje ..) (več …)

TINA OGOREVC

Terapevt
"Odlučio sam se naučiti AEQ® metodu pojedinačno jer sam osjećao bolove u leđima, vratu i desnoj ruci. Tijekom bavljenja sportom oni su postali distraktivni i posebno izraženi kod određenih pokreta. (več …)

PETER PRIBOŽIČ

Student
"Patila sam od jakih bolova u križima i upaljenog živca koji mi je zadavao jake bolove u nozi - Išias. Nisam mogla sjediti, dugo stajati i spavala sam jako loše. U početku sam bila sumnjičava, jer su me svi učili da je potrebno imati što jače mišiće kako bih smanjio pritisak na kralješke. Žiga mi je predstavio rješenje za aktivno učenje i tako sam teoriju primijenila u praksu. Već nakon 3 aktivna podučavanja i izvođenja AEQ vježbi kod kuće, uspjela sam opustiti kronično skupljene mišiće koji su mi uzrokovali upalu i bol."

IRENA K.

Prodavačica
"Budući da sam već odustao od svih terapija, masaža i istezanja, napokon sam odlučio isprobati ovu terapiju. Nije puno nedostajalo da se trka završi, ali čak i nakon prve terapije osjećaji su bili nevjerojatni, gotovo nemogući. S manje od 2 km opet sam pretrčao +30 brdskih kilometara za manje od 2 mjeseca. (več …)

NEJC HOČEVAR

Sportaš
"Bavim se kondicijom i koliko znam postoji velika vjerojatnost da nisam ispravno izveo nijednu vježbu od početka kad sam započeo, ima i posla gdje se svakodnevno ima poprilično ponavljajućih pokreta. Odlučio sam se za AEQ vježbe jer sam primijetio neravnotežu u ramenima, imao sam desno rame niže od lijevog. (več …)

MARKO H.

Fitness