INTERNETSKI PROGRAM (35 dana)

IMATE LI PROBLEMA S išijasom?
BOLI LI VAS VRAT, LEĐA, Rame ili glava?
Želite naučiti pravilno disati?

Uz pomoć internetskog programa AEQ značajno ćete poboljšati dobrobit i opustiti tijelo i um.

 

Sastat ćemo se 30 do 40 minuta svakog radnog dana u 20.00, gdje ćemo opuštati podsvjesnu kontrakciju mišića sa vođenim učenjem principa AEQ metode i AEQ vježbi.

 

Pomoću AEQ metode već sam pomogao preko 300 ljudima da uklone kronične tjelesne bolove od išijasa, glavobolje, vrata, glave, ramena, kukova, koljena i mogao bih nabrojati još.

 

Več u prvih 30 minuta sudionici internetskog tečaja osjetili su olakšanje i opuštenost u svom tijelu. Većina je več to zaboravila – kako je to biti bez boli. U 35 dana puno su poboljšali svoje probleme tako da su mogli raditi aktivnosti koje nisu mogli obavljati prije internetskog programa zbog bolova.

 

Datum: 24. svibnja – 28. lipnja, u 20.00.

AEQ metoda razumije da je uzrok svih bolova i bolesti senzo motorička amnezija i posljedično kronična kontrakcija mišića, što stvara blokade u tijelu i uzrokuje ne ravnotežu. SMA je rezultat dugotrajnog stresa te tjelesnih i mentalnih pritisaka.

Odgovor tijela na stres je kontrakcija mišića. Naš mozak djeluje na takav način da ako nešto radimo dulje vrijeme, taj če način ostati naučeni podsvjesni obrazac. Dugotrajni stres uči mozak da drži određene mišiće napetima i desetljećima nakon što je stresna situacija prošla. Jedino rješenje za uklanjanje podsvjesne kronične napetosti i time uklanjanje kronične boli je svjesno učenje novog obrasca – opuštanja kronično napetih mišiča.

Potrebno je prekvalificirati mozak tako da više ne drži mišiće zategnutima i vratiti svjesnu kontrolu mišića. Kontrola bi trebala biti takva, da upotrbljavamo mišiće kad je to potrebno (rad i sport) i imamo ih opuštene kada odmaramo ili spavamo. AEQ vježbe nježno, ugodno i sigurno uklanjaju uzrok kronične boli, i problema s kretanjem, umora i problema sa spavanjem. Onilne program od 35 dana vas nauči kako to napraviti i kako to održavati – Vi, sami.

Dana

Sata učenja

Vježbi

Slobodnih mjesta

Online program AEQ metode namijenjen je:

 • Uklanjanju kronične boli
 • Opuštanju tijela i uma
 • Poboljšavanju kvalitete sna
 • Poboljšavanju kretanja (lakše sjedenje, stajanje i ležanje)
 • Korekciju držanja
 • Poboljšanje koncentracije
 • Poboljšanje radnih i sportskih vještina
 • Poboljšanje osjetila i veze između uma i tijela
 • Uklanjanju kroničnog umora
aeq vježbe

Sa ovim online programom naučit ćete:

 • Kako se možete izliječiti sami?
 • 7 AEQ vježbi za opuštanje mišića cijelog tijela
 • Zašto imate određenu bol / problem i kako ga trajno ukloniti?
 • Da su tijelo i um povezani i kako emocije utječu na tjelesnu ukočenost i bol.
 • Što je Senzo – motorička amnezija, kako nastane i kako je ukloniti
 • Kako se osloboditi kroničnih bolova u tijelu
 • Da je vaš dah izuzetno važan i kako uravnotežiti disanje kako bi cijeli sustav bio zdraviji.
 • Kako možete poboljšati dobrobit svog tijela i uma otpuštanjem podsvjesnih kontrakcija mišića?
 • Kako poboljšati učinkovitost vlastitog tijela i sa tim poboljšati kvalitetu života
 • Svrha programa je, osim uklanjanja boli, i povećavanje samosvijesti i osjećaja, a istovremeno naučiti uzeti nekoliko minuta svaki dan samo za sebe

Kako će program izgledati?

Svakog radnog dana u 19:55 u svoj e-mail dobit ćete vezu do ZOOM konferencije, gdje ću vas voditi kroz proces opuštanja mišića i učenje AEQ vježbi za uklanjanje grčeva i bolova.

 

Sve vježbe i teoriju dobit ćete putem e-maila kako biste vježbe mogli izvoditi sami i poboljšati dobrobit ujutro ili tijekom vikenda i naravno nakon završetka programa.

 

Program je namijenjen svima starijim od 15 godina koji žele poboljšati tjelesno stanje i dobrobit ili povećati tjelesne sposobnosti za učinkovitiji rad i sport.

Program ima ukupnu vrijednost od 550 €. Sada Vama je dostupan za 150€.

PRIJAVITE SE NA ONLINE PROGRAM

IZKUSTVA KLIJENATA

Vrlo dobro odrađen program. Svidjelo mi se jer smo vježbe radili u kućnom okruženju, što znači puno manje logističkih problema (vožnja, organiziranje brige o djeci itd.), Tako da je čovjeku lakše odvojiti vrijeme za sebe.
Na program sam se prijavila u vrijeme koje mi je bilo jako stresno – učenje na daljinu, radne obveze, cijeli dan sam bila za računalom i ovih 30-40 minuta dnevno često je bilo prvo kad sam bila na prvom mjestu ” “i zapravo sam samo osjećala bol. Zaista sam osjetuka zadovoljstvo i udobnost izvođenja vježbi i pozitivne učinke nakon njih. Preporučujem svima – onima koji imaju bilo kakve bolove, ali i onima koji nemaju bolove, ali žele čuti nešto novo, dobiti dobar savjet, bolje upravljati i biti svjesni svog tijela te povezati um i tijelo.
⭐⭐⭐⭐⭐
Mateja K.

Vježbe mi se jako sviđaju jer se bolje osjećam tijelo.
Privukli su me članci na web stranici i video sadržaji. Mislila sam da bi mi više odgovaralo nešto drugo od fizioterapije. Na početku ovih AEQ vježbi uvijek sam osjećala tijelo, posebno kralježnicu, tako zategnuto, stisnuto. Nakon vježbi je uvijek tako opušteno i lako. I to mi je bio znak da se moje tijelo opušta i da mi ovo može pomoći. Stoga ću nastaviti s ovim vježbama. Naučila sam da ima veza između obrazaca iz djetinjstva s problemima kralježnice. I AEQ mi vrlo pomaže na mome putu.
⭐⭐⭐⭐⭐
Mihaela J.

Imala sam jakih bolovova u križima, bolovi između lopatica, bolovi sprijeda ispod rebara lijevo i desno …Imala sam dosta pregleda, uključujući i fizioterapiju, bila sam tijelesno aktivna ali još uvijek me boljelo skoro pa sve.  Moje tijelo neprestano traži upravo ove vježbe koje smo izvodili pod vašim vodstvom. Ovakav način odgovara meni i mom tijelu. Bolovi još nisu nestali, ali su puno puno blaži i rjeđe javljaju. Znam da će još trebati vremena za ulaganje, jer se uzroci gomilaju godinama i godinama, pa ih nije moguće eliminirati preko noći.Tako da preporučujem Metodu i Vježbe svima da se nauče opustiti i dopustiti tijelu da se oporavi i ozdravi.
⭐⭐⭐⭐⭐
Boža K.